Werkwijze

Zodra uw aanvraag via e-mail of telefoon is ontvangen doorlopen werken we met 6 concrete fases om tot een subliem eindproduct te komen:

Fase 1: Er wordt contact opgenomen om de wensen van een meubel door te spreken en vaak is dit in combinatie met het inmeten op locatie.

Fase 2: Zodra alle wensen en maten bekend zijn volgt er een offerte met alle afspraken, opties en de uiteindelijke prijs. Bij een meubel op maat wordt vaak een 3D model getekend en gepresenteerd.

Fase 3: Een getekende offerte ontvangen we graag retour en gaan vervolgens aan de slag. Bij de meeste opdrachten is een aanbetaling afgesproken en deze wordt in fase 3 gefactureerd.

Fase 4: Alle benodigde materialen worden ingekocht en het hout wat op voorraad aanwezig is wordt geselecteerd.

Fase 5: Het maken van het meubel is begonnen en tussentijds volgt er regelmatig een update (met beeldmateriaal) van het proces om zo betrokken te blijven. Zodra het bijna af is wordt er een aflevermoment afgesproken.

Fase 6: Hier hebben we met elkaar naar uitgekeken, uw product wordt afgeleverd! Tijd om ervan te genieten :). Een factuur volgt met een betalingstermijn van 14 dagen.

Eindeloos veel schetsen om de bedachte plannen tot iets concreets te maken.